Почистване на офиси

Почистване на офиси - еднократно и абонаментно

Почистване на офиси

Ние от Хоп Моп Почистване предлагаме професионална почистваща услуга за офиси. Без значение дали сте малък екип в малък офис или ползвате големи офис помещения, ние ще се погрижим за чистотата в тях.

Еднократно и абонаментно почистване на офис

Предлагаме както еднократно, така и абонаментно почистване на офиси. Съобразяваме с работното време на фирмата, като можем да направим график за почистване рано сутрин или вечер, и в двата случая извън работното време на офиса. Разбира се, това ще бъде съгласувано и планирано предварително с Вас и изцяло съобразено с почистващите дейности, от които имате нужда.

Регулярната поддръжка на чистота на офиса освен, че създава далеч по-приятна среда за работа, но е изключително важно ако имате редовни посетители. Добре поддържания офис винаги остава повече от добро впечатление във Вашите клиенти.

Почистването на офиса ще бъде съобразено с вашите индивидуални изисквания. Но ето основните неща на които наблягаме:

  • Работни помещенияПочистване и измиване на подовите настилки, в зависимост какви са, премахване на праха по бюра, маси, секции, без да се размества документация. Изхвърляне на боклук.
  • Зона за почивкаПочистване и дезинфекциране на зоната за почивка (умивалник, микровълнова печка, кафе машина).
  • Санитарен възелПочистване, дезинфекция и полиране на санитарните помещения, смяна / допълване на консумативи в диспенсърите (течен сапун, хартия за ръце и пр.).
  • Общи помещенияИзмиване с подходящ препарат на общи помещения като коридор, тераса, външна зона за почивка.
+ 359 897 90 27 97
+ 359 2 408 74 90
Пон-Пк: 9:00  – 18:00
Събота: 11:00  – 16:00
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ