Почистване на домове

Почистване на домове

Почистване на домове

Ние, от почистваща фирма Хоп Моп знаем, колко е важна хигиената в дома. Също така знаем, че ежедневието е толкова натоварено, че често се налага компромис, в името на чистотата в жилището Ви.

Ако се нуждаете от еднократно или абонаментно почистване на дома – апартамент и къща, което ще гарантира чистота, уют и спокойствие на Вас и близките Ви – обадете ни се! Можем напълно да Ви отменим в тази задача.Вашия дом ще бъде грижливо почистен и дезинфекциран от нас, и то във време, изцяло съгласуван със Вас. Осъзнаваме колко е важно да идваме на време, да почистваме бързо и изключително старателно и прецизно. А Вие ще разполагате с времето си вечер и в почивните дни, което можете заслужено да отделите за семейството, близките и приятелите си.

Какво включва почистване на домове от Хоп Моп Почистване?

При еднократно почистване, времето и числеността на екипа зависи от степента на замърсяване на помещенията и почистващите услуги, от които се нуждаете.

Обадете ни се заедно да изготвим план за почистването на дома Ви!

Базовите почистващи дейности, извън допълнително желани от Вас са:

  • Бани, тоалетни и перални помещенияПочистване, дезинфекциране, полиране на аксесоарите за баня, почистване на вани, душ кабини или стъклени душ прегради.
  • СпалниПочистване и на праха и измиване на подовите настилки и килимите/мокетите, почистване на праха и полиране на повърхностите на мебелите, премахване на паяжини, почистване на дограмата и обезпрашаване на щори. Измиване на тераси (при наличие на такива).
  • Дневни помещениеРъчно обезпрашаване на мебелните повърхности, техника и декорация, прахоизмукване от подовите настилки, измиване и полиране на пода. Почистване на дограма, обезпрашаване на щори и измиване на тераса.
  • КухняПочистване и полиране на плотове, керамични плотове, полираме на хромирани покрития-мивки, водобранни лайсни. Почистване на фурни, микровълнови печки и печки тип котлон.

Еднократно и абонаментно почистване на апартаменти и къщи

Предлагаме еднократно и абонаментно почистване. Абонаментното почистване може да бъде един път в седмицата, два пъти в месеца или веднъж месечно, като при всички варианти, графика на посещение ще бъде съгласуван изцяло с Вас и времето, в което желаете да се извършват регулярните почиствания на Вашия дом. Първите две почиствания изпращаме екип от двама професионални чистачи, след което поддръжката на хигиената може да се извършва само от един наш колега.

Почистване след ремонт и почистване на домове след наематели

Перфектното основно почистване на вашия дом след основен ремонт или след освобождаване на наематели можете да доверите на нас.

+ 359 897 90 27 97
+ 359 2 408 74 90
Пон-Пк: 9:00  – 18:00
Събота: 11:00  – 16:00
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ